Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Prepojte rotoped s tabletom, jazdite a bavte sa!

Prepojte rotoped s tabletom, jazdite a bavte sa!

Keď sa ľudia vyjadrovali k tomu, prečo svoj rotoped využívajú nedostatočne (okrem odkladania oblečenia), uvádzali väčšinou, že jazda na ňom je neskonale nudná. Niekdajšie rotopedy mali navyše len obmedzené funkcie. Doba sa však mení priam závratne a súčasné modely toho ponúkajú naozaj veľa.

Ak chcete športovať intenzívnejšie, vyberajte si medzi drahšími rotopedami (využite zľavové akcie). Sú elektronicky ovládané, majú ťažšie záťažové koleso, vyššiu nosnosť a hrudný pás, ktorý zaistí účinnejšie cvičenie.

S nudou je už koniec – rozbehnite to v horách a metropolách

IN sú magnetické rotopédy určené na prepojenie s tabletom alebo smartphonom, vďaka ktorým si virtuálne zajazdíte na zaujímavých miestach sveta, napríklad v Alpách alebo uliciach New Yorku. Majú moderný vzhľad a vyznačujú sa kvalitným spracovaním. Samozrejmosťou je horizontálne aj vertikálne nastavenie sedadla a nastaviteľný sklon riadidiel. V riadidlách sú umiestnené dvojité snímače tepovej frekvencie. Počítač rotopedu zobrazuje spotrebu energie, srdcový tep, rýchlosť, čas, vzdialenosť, spálené kalórie a obtiažnosť zvolenej trate. Všetko vidíte na prehľadnom LCD displeji.

Rotopedy inCondi prepojíte s tabletami, smartfónami či výrobkami s iOS od 5.0 (s pomocou technológie Bluetooth a aplikácie iConsole +). Priebeh trasy sledujete cez Google Maps a Street View priamo na displeji.

O zábavu už je postarané, zostáva len ovládnuť spôsob cvičenia na rotopede.

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky